Over ons

Ons bedrijf

Dorell Shoes & More is een echte modieuze family-shop met een uitgebreide jeugd- en damescollectie, een uitgebalanceerd assortiment herenschoenen en een ruime keuze aan modieuze kinderschoenen. Daarnaast presenteert Dorell Shoes leuke accessoires zoals tassen, portemonnees, sjaaltjes en sieraden. Ook is er een ruime keuze aan woonaccessoires. Een kwalitatief perfect product, deskundige bediening en een prima service zijn binnen ons concept vanzelfsprekende kenmerken.

winkel_002_800x600.png

De winkel

cms-img

Onlangs heeft er een rigoureuze verbouwing plaatsgevonden en de vernieuwde winkel straalt veel huiselijkheid en sfeer uit. Een modern maar vooral ook gezellig interieur zorgt er voor dat de klant echt op zijn gemak is.

Welkom!

In deze prettige ambiance zal het Dorell-verkoopteam u vriendelijk, vakkundig en servicegericht te woord staan en u graag kennis laten maken met de ruime collectie die onlangs is uitgebreid met enkele aansprekende merken zoals Footnotes, Melik, Piedi Nudi, Mjus, Little David, Ecco en nog veel meer. Wilt u zich eerst online oriënteren? Wekelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd op deze website. Laat u verrassen. U bent van harte welkom!

Dorien & Ellen (eigenaressen)

winkel_003_800x600.png